Наші випускники – наша гордість!

Наші випускники – наша гордість!

7 та 8 лютого 2020 р. на кафедрі біотехнології НФаУ відбулися захисти магістерських робіт наших біотехнологів, які навчались за освітніми програмами “Фармацевтична біотехнологія” та “Промислова біотехнологія”.

Із побажаннями вдалого захисту та успіхів у майбутній професійній діяльності перед студентами виступили: Голова Екзаменаційної комісії, доктор біологічних наук, директор ПАТ “Хімфармзавод “Червона зірка” Трутаєв Ігор Вікторович, декан факультету фармацевтичних технологій та менеджменту, доцент Живора Наталія Василівна, завідувач кафедри біотехнології, професор Хохленкова Наталя Вікторівна.

Цьогорічні магістерські роботи були надзвичайно цікавими та стосувались актуальних питань сьогодення: дослідження перспективних протитуберкульозних субстанцій, вдосконалення технології та складу екстракційного препарату, розробка ефективної лікарської форми із пробіотичними культурами, комбінованого назального засобу,  аналіз таких біотехнологічних продуктів, як вина, сиру, вивчення ефективності ветеринарної кормової біодобавки, розробка та вдосконалення складу функціональних продуктів на основі овочевої сировини, інуліновмісної рослинної сировини, пропіоновокислих бактерій та багато іншого.

Протягом навчання здобувачі разом із своїми керівниками виконували комплексні дослідження із використанням сучасного обладнання кафедри та лабораторій НФаУ,  профільних НДІ та виробничих лабораторій, представляли результати на конференціях та конкурсах, відвідували різноманітні науково-практичні заходи.

На захисті майбутні магістри з біотехнологій та біоінженерії продемонстрували свої вміння та знання здобуті протягом навчання у НФаУ.

Здобувачі успішно презентували свої роботи та вдало відповідали на питання членів комісії.

Результатом сталі відмінні результати та гордість керівників та викладачів кафедри за досягнення наших біотехнологів!!!

Колектив кафедри біотехнології НФаУ вітає випускників 2020 року та бажає кожному професійних досягнень та успіхів!!!

Print Friendly, PDF & Email