Всесвітній день здoрoвoгo харчування

Всесвітній день здoрoвoгo харчування

🌐 16 жовтня відзначається Всесвітній день здoрoвoгo харчування, метою якого є залучення уваги громадськості до проблем харчування в сучасному суспільстві. Адже, за даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, 80 % усіх захворювань пов’язані тією чи іншою мірою з харчуванням, а 40 % з них пов’язані безпосередньо з фактором харчування людини.

🌐 Сьогодні саме з метою акцептування уваги на проблемі збереження здоров’я населення за рахунок використання “здорової їжі” кафедрою управління якістю НФаУ було проведено науково-практичний семінар “Роль харчування в житті сучасної людини”.

🌐 Кафедра біотехнології також долучилась до обговорення означених проблем. Ми представили свої напрацювання з розробки функціональних продуктів харчування, які зараз є невід’ємною складовою здорового способу життя.

🌐 До речі, про ці та інші розробки нашої кафедри, та взагалі про розвиток біотехнологій у країні та світі можна дізнатись, прийнявши участь у конференції “Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології”, яка відбудеться на базі НФаУ 7-8 листопада 2019 р https://biotech.nuph.edu.ua/?page_id=103.

🌐 Харчуйтесь правильно 🥗🍶🥕🥑🍒🍚 та будьте здорові 💪!

Print Friendly, PDF & Email