Сьогодні відбувся захист кваліфікаційних робіт бакалаврів здобувачів вищої освіти 2021 року випуску спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» освітньої програми «Біотехнологія». Випускники разом з науковими керівниками представили цікаві роботи. Шановні випускники, вітаємо вас з довгоочікуваним та гідним захистом та чекаємо у магістратурі.
КОРНІЄНКО РУСЛАН ВОЛОДИМИРОВИЧ з темою роботи “Удосконалення виробництва вакцини проти міксоматоза кроликів” керівник д.фарм.н., проф. кафедри біотехнології Стрельников Л.С.КУЦЕНКО ОЛЕНА ОЛЕКСАНДРІВНА – “Організація виробництва пива з використанням дріжджів роду Brettanomyces” керівник д.фарм.н., проф., зав. кафедри біотехнології Хохленкова Н.В.ПЕРЕВЕРЗЄВА АЛЬОНА СЕРГІЇВНА – “Удосконалення виробництва біоінсектициду на основі ентомопатогенної бактерії Bacillus thuringiensis“, керівник д.фарм.н., проф. кафедри біотехнології Стрельников Л.С.ЗИМА ЕДУАРД ПАВЛОВИЧ – “Організація виробництва мікробного пігменту продігіозину”, керівник к.біол.н., ст.наук.сп. кафедри біотехнології Бойко О.А.СТАРУЩЕНКО УЛЯНА АНДРІЇВНА – “Організація виробництва льодяників з пробіотиками”, керівник к.фарм.н., доц. кафедри біотехнології Калюжная О.С.МУРАДХАНОВ ІЛЬЯС АЛІЙОВИЧ – “Виробництво ферменту гіалуронідаза”, керівник д.фарм.н., проф. кафедри біотехнології Стрілець О.П.ГОФМАН ДАР`Я ОЛЕКСАНДРІВНА – “Організація виробництва дієтичної добавки для спортивного харчування на основі спіруліни”, керівник д.фарм.н., проф., зав. кафедри біотехнології Хохленкова Н.В.ДАР’ЇНА ЄЛИЗАВЕТА СЕРГІЇВНА – “Промислове виробництво вина з використанням лізоциму”, керівник д.фарм.н., проф. кафедри біотехнології Стрілець О.П.МІТУСОВ ОЛЕКСАНДР ЄВГЕНОВИЧ – “Удосконалення виробництва ампіциліну”, керівник к.фарм.н., доц. кафедри біотехнології Азаренко Ю.М.ДЄДУШЕВ ЯРОСЛАВ ВІКТОРОВИЧ – “Виробництво спиртової настоянки “Алілсат”, керівник д.фарм.н., доц. кафедри біотехнології Рибалкін М.В.БОРИСЮК ПАВЛО АНДРІЙОВИЧ – “Технічне переоснащення виробництва лецитину”, керівник к.фарм.н., доц., кафедри біотехнології Азаренко Ю.М.БОНДАРЕНКО ЄГОР ЄВГЕНОВИЧ – “Технічне переоснащення виробництва сиру кисломолочного нежирного”, керівник д.фарм.н., проф. кафедри біотехнології Стрілець О.П.ФЕСЕНКО ЛЮДМИЛА ОЛЕГІВНА – “Організація виробництва добавки дієтичної “Біфіпропіонік”, керівник к.фарм.н., ст.наук.сп., доц. кафедри біотехнології Двінських Н.В.БІДОСЬ КАТЕРИНА ПАВЛІВНА – “Удосконалення виробництва сидру “Самба” з рослинними екстрактами”, керівник к.фарм.н., ст.наук.сп., доц. кафедри біотехнології Двінських Н.В.ОНОПРІЄНКО ВЛАДИСЛАВ ОЛЕКСІЙОВИЧ – “Технічне переоснащення виробництва йогурту 2% “Кіноа-зерна Яготинський”, керівник к.фарм.н., ст.наук.сп., доц. кафедри біотехнології Двінських Н.В.БЕЗДІТКО КАТЕРИНА ЮРІЇВНА – “Технічне переоснащення виробництва сиру твердого “Маасдам”, керівник Д.фарм.н., проф. кафедри біотехнології Стрельников Л.С.