На заключному засіданні гуртка СНТ кафедри біотехнології кожного семестру студенти представляють результати своїх досліджень. Цього разу виступили наші майбутні магістри з біотехнологій та біоінженеріі. Магістранти презентували наробки у галузях харчової, фармацевтичної, екологічної біотехнологій. Їх роботи присвячені:
- розробці складу та технології функціональних продуктів – натурального оцту із пряно-ароматичними компонентами, ферментованого напою із антиоксидантними властивостями, пивного напою на молочній сировині, кисломолочного напою варенець із рослинними компонентами;
- природоохоронним технологіям – використанню ряски для очищення стічних вод;
- розробці лікарських та косметичних засобів – дитячого орального препарату з пробіотиком, крему із антоціновими біокомплексами.
Наступним важливим етапом для наших магістрантів буде захист випускних кваліфікаційних робіт, тому бажаємо їм успіху та подальшого професійного росту