Клітинні технології: досвід кафедри біофармації Медичного університету міста Люблін – вебінар для магістрантів ОП «Промислова біотехнологія»

Клітинні технології: досвід кафедри біофармації Медичного університету міста Люблін - вебінар для магістрантів ОП «Промислова біотехнологія»

1 листопада 2022 р. у рамках дисципліни «Новітні технології виробництва біопрепаратів» відбувся вебінар «Клітинні технології: досвід кафедри біофармації Медичного університету міста Люблін». Вебінар провела наша колега, асистентка кафедри заводської технології ліків Марина Халавка, яка зараз проводить дослідження на факультеті біомедичних наук Люблінського медичного університету, Польща.

На зустрічі були присутні магістранти ОП «Промислова біотехнологія», співробітники та аспіранти кафедр біотехнології та заводської технології ліків та члени Студентського наукового товариства кафедри біотехнології.

Лекторка розповіла про обладнання та вимоги до облаштування лабораторії клітинних культур, напрями роботи та перспективи клітинних технологій, поділилась власним досвідом виконання досліджень та способами культивування клітин тварин та людини в лабораторії, відповіла на купу запитань від студентів та викладачів.

Дякуємо Марині за чудову можливість розширити свої знання в цій галузі та зануритися у світ клітинних біотехнологій!

Клітинні технології: досвід кафедри біофармації Медичного університету міста Люблін - вебінар для магістрантів ОП «Промислова біотехнологія»Клітинні технології: досвід кафедри біофармації Медичного університету міста Люблін - вебінар для магістрантів ОП «Промислова біотехнологія» Клітинні технології: досвід кафедри біофармації Медичного університету міста Люблін - вебінар для магістрантів ОП «Промислова біотехнологія» Клітинні технології: досвід кафедри біофармації Медичного університету міста Люблін - вебінар для магістрантів ОП «Промислова біотехнологія» Клітинні технології: досвід кафедри біофармації Медичного університету міста Люблін - вебінар для магістрантів ОП «Промислова біотехнологія»

Print Friendly, PDF & Email