ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»

Сьогодні 2 студентки 4 курсу спеціальності 162 – Біотехнології та біоінженерія представили свої наукові роботи у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія». Старущенко Уляна Андріївна – з роботою “Розробка складу та технології оромукозного препарату з пробіотиком”, науковий керівник Калюжная Ольга Сергіівна, яка посіла 3 місце та Куценко Олена Олександрівна з роботою “Розробка складу та технології  крему з антоціановими біокомплексами  для застосування в косметології”, керівник – д.фарм.н., проф., зав. каф. Хохленкова Н.В.

Цьогоріч конкурс проводив Національний університет харчових технологій (НУХТ). ІІ тур проходив у два етапи: І – рецензування робіт членами Галузевої конкурсної комісії, а ІІ етап – захист робіт на підсумковій науково-практичній конференції Конкурсу. Для участі у ІІ турі Конкурсу надійшло 48 робіт з 23 закладів вищої освіти, а для участі у підсумковій конференції Конкурсу було запрошено найталановитіших студентів – авторів 30 робіт з наступних навчальних закладів: Національний фармацевтичний університет, Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара, Київський національний університет технологій та дизайну, Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького, Миколаївський національний аграрний університет, Національний авіаційний університет, Національний університет біоресурсів і природокористування України, Національний університет «Львівська політехніка», Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Одеська національна академія харчових технологій, Одеський національний університет імені І.І. Мечникова, Український державний хіміко-технологічний університет, Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича та, звичайно, біотехнологів Національного університету харчових технологій. 

Ми вітаємо переможців та учасників конкурсу та бажаємо подальших творчих здобутків.

Print Friendly, PDF & Email