16 жовтня 2023 року здобувачі вищої освіти освітньої програми «Біотехнологія» та «Промислова біотехнологія», а також викладачі кафедри біотехнології приєдналися до науково-практичного семінару до Всесвітнього дня здорового харчування «Збалансоване харчування – запорука здорового і активного життя». Спікерами семінару виступили:
Суворова Ірина Миколаївна, провідний науковий співробітник лабораторії з контролю якості та безпеки продукції ДУ «Інститут громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва НАМН України» – ДІЄТИЧНІ ДОБАВКИ В УКРАЇНІ СЬОГОДНІ І НЕБЕЗПЕКИ, ЯКІ ЧАТУЮТЬ НА НАС
Марчишин Світлана Михайлівна, завідувачка кафедри фармакогнозії з медичною ботанікою Тернопільського державного медичного університету імені І.Я. Горбачевського – ЛІКАРСЬКІ РОСЛИНИ – ПРОДУКТИ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ
Нестеренко Валентина Геннадіївна, доцент кафедри громадського здоров’я та управління охороною здоров’я Харківського національного медичного університету, к.мед.н., доцент – ХАРЧОВІ ЗВИЧКИ ОСІБ МОЛОДОГО ВІКУ
Набока Ольга Іванівна, декан факультету медико- фармацевтичних технологій, д.біол.н., професор – НУТРИЦІОЛОГІЯ ЯК ОСНОВА ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ: ДИСТАНЦІЙНИЙ ОНЛАЙН КУРС
Георгіянц Вікторія Акопівна, завідувачка кафедри фармацевтичної хімії Національного фармацевтичного університету, д.фарм.н., професор – ЛІКИ ТА ЇЖА: РИЗИКИ ВЗАЄМОДІЇ
Кононенко Надія Миколаївна, завідувачка кафедри нормальної та патологічної фізіології Національного фармацевтичного університету, д.мед.н., професор – ВПЛИВ ЕНЕРГЕТИЧНИХ НАПОЇВ НА ЗДОРОВ’Я – ОМАНЛИВА КОРИСТЬ ТА РЕАЛЬНА НЕБЕЗПЕКА
Дякуємо спікерам та організаторам науково-практичного семінару за цікаві доповіді та корисні поради стосовно підтримки здорового способу життя.