Від теорії до практики

Від теорії до практики

Сьогодні здобувачі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» отримали чудову можливість поспілкуватись із виробниками унікального за своїми харчовими властивостями продукту – живої спіруліни Spirulina Live. 

Вивчаючи водорості на дисципліні «Біологія продуцентів біологічно-активних речовин», студенти-біотехнологи знають, що поживні  властивості цієї ціанобактеріі обумовлені її хімічним складом. Білок, амінокислоти, мікроелементи, вітаміни – все це робить даний організм справжнім «суперфудом». 

Але завжди цікаво дізнатися від практиків секрети та тонкощі виробництва. Наші гості, відповідаючи на запитання студентів, розповіли про особливості вирощування спіруліни, облаштування органічної ферми, будову фітореакторів відкритого типу та кріокамер глибокої заморозки. 

Ну і наприкінці зустрічі ми всі змогли продегустувати коктейлі на основі спіруліни і переконатися, що корисне може бути смачним!

Дякуємо нашим новим партнерам за такий цікавий та корисний захід та працюємо далі над новими спільними проєктами!

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *