Відкрита лекція «Виробництво хлібобулочних продуктів. Загальна характеристика, особливості технологій, обладнання»

Відкрита лекція «Виробництво хлібобулочних продуктів. Загальна характеристика, особливості технологій, обладнання»

05 грудня 2023 року доц. Наталія ДВІНСЬКИХ провела відкриту лекцію для
здобувачів вищої освіти 4 курсу ОП «Біотехнологія» спеціальності 162
«Біотехнології та біоінженерія» за освітньою компонентою «Промислова
біотехнологія». Тема лекції «Виробництво хлібобулочних продуктів.
Загальна характеристика, особливості технологій, обладнання».

Відкрита лекція «Виробництво хлібобулочних продуктів. Загальна характеристика, особливості технологій, обладнання»
Відкрита лекція «Виробництво хлібобулочних продуктів. Загальна характеристика, особливості технологій, обладнання»
Print Friendly, PDF & Email